زمان تکمیل ظرفیت آزمون نمونه دولتی 96
معمولا در تمامی آزمون های جامع تکمیل ظرفیت وجود دارد.تکمیل ظرفیت کارایی بالایی هم برای مدرسه هم برای دانش آموز دارد.
مدارس میتوانند به تعداد ظرفیت پذیرش دانش آموز داشته باشند و دانش آموزان سطح پایین تر شانس قبولی بالاتری پیدا میکنند.
به دلایل متعددی برخی دانش آموزان از رفتن به مدرسه نمونه دولتی پذیرفته شده صرف نظر میکنند.
1) شهریه: یکی از مهمترین دلایلی که دانش آموزان از رفتن به مدرسه نمونه دولتی منصرف میشوند بالا بودن شهریه این مدرسه است.درسته شهریه مدارس نمونه دولتی نسبت به مدارس غیر انتفاعی کمتر است اما باز هم این مدارس در ازای امکانات بالایی که در اختیار دانش آموزان قر ار میدهتد، شهریه ای دریافت میکنند
2) مسافت : یکی از دلایلی که خانواده ها تمایل ندارند فرزندشان در مدرسه نمونه دولتی پذیرفته شده تحصیل کند دوری مصافت آن مدرسه تا محل زندگی دانش آموز است. زمانی که مسافت مدارس تا محل زندگی زیاد میشود، والدین مجبورند برای فرزندان خود سرویس بگیرند که بسیاری از خانواده ها تمایلی به این کار ندارند
3) ترس از عدم پیشرفت : بسیاری از والدین و دانش آموزان تصوری غلط نسبت به این مدارس دارند.والدین تصور میکنند در این مدارس فشار درسی بالایی به فرزندانشان وارد میشود.که البته در این زمینه هر دانش آموزی شرایط متفاوتی دارد.بهتر است در این زمینه با مشاوران با تجربه مشورت شود
تکمیل ظرفیت برای این دانش آموزان گذاشته شده است.زمانی که نتایج اعلام میشود .زمان ثبت نام مدارس نیز اعلام میشود.
پس از اتمام زمان ثبت نام ، دانش آموزانی که به هر دلیل ثبت نام نکرده اند در مدارس ظرفیت خالی ایجاد میکنند.پس از مشخص شدن تعداد ظرفیت خالی مدارس دانش آموزانی که تمایل داشته باشد میتوانند در تاریخ مقرر در ثبت نام تکمیل ظرفیت شرکت کنند.
تکمیل ظرفیت شانس قبولی دانش آموزان را بالا میبرد
دانش آموزان مدارس نمونه ازبین فارغ التحصیلان مستعد پایههای پنجم ابتدایی و سومراهنمایی برای ادامه تحصیل در دوره راهنمایی و دوره متوسطه (به صورت جداگانه) باتوجه به موارد زیر انتخاب میشوند.
1- ملاک پذیرش دانشآموزان، مجموع معدل کل امتحان نهایی و نمره آزمون ورودی (برمبنای بیست) خواهد بود.
2- امتحان ورودیپسازبرگزاریامتحانات نهایی خرداد ماه بین دانش آموزان مستعد برگزار خواهد شد .
3- دستورالعملهای مربوط به شرایط شرکت در آزمون ورودی ونحوه برگزاری آن وثبتنام پذیرفتهشدگان هرساله توسط معاونت آموزشی تهیه و ابلاغ خواهد شد.
تبصره - دستورالعملهای لازم در مدارس نمونه فنی و حرفهای با هماهنگی معاونت فنی وحرفهایتدوین میگردد. هرگاه تأسیس اینگونه مدارس درمناطقی به هردلیلی مقدور نباشد مدیرکل آموزش وپرورش استان موظفاست درمدارس نمونهای که درسایرنقاط استان تشکیل شده سهمیه ای برای اینگونه مناطق به نسبت تعداددانش آموزان سال پایانی دوره قبل تخصیص دهد.
تبصره - برای دانش آموزانی که رفت وآمد روزانه برایشان مقدور نیست مدارس نمونه بصورت شبانه روزی اداره خواهد شد.
نکته :ادامه تحصیل دراین مدارس منوط به فعالیت مثبت پرورشی وآموزشی دانشآموز است.
مدارس در ایران به چند دسته متفاوت تقسیم میشوند :
دولتی : این مدارس برای عموم است و تحت نظارت مستقیم دولت مدیریت می شود . از دریافت شهریه تا سرفصل ها و ....
نیمه دولتی : مدارسی هستند که بوسیله سازمانها یا شهروندان شخصی هدایت میشوند اما پذیرش آن بصورت رسمی از طرف دولت صورت میگیرد.
نمونه دولتی : اصطلاحاً به مدارسی میگویند ، که دانش آموزان خود را از طریق آزمونی پذیرش میکند و در سراسر ایران نمایندگی دارد و این مراکز به مراتب جمعیّت و سطح علمی، تعداد متفاوتی از دانش آموزان را پذیرش می کند.این مدارس در کنار مدارس سمپاد و شاهد جزو مدارس خاص به حساب می آیند.
غیر دولتی یا غیر انتفاعی : مدارس غیر انتفاعی مدارسی است که از طریق مشارکت مردم، مطابق اهداف و ضوابط و برنامهها و دستورالعملهای عمومی وزارت آموزش و پرورش تحت نظارت آن وزارتخانه تاسیس و اداره میشود.
منظور از غیر انتفاعی بودن آنست که درآمد حاصله صرفاً صرف هزینههای جاری و توسعه آینده مدارس گردد.
قبولی در مدارس نمونه دولتی 96 نیازمند برنامه ریزی مناسب است تا از بین داوطلبان زیادی که در ثبت نام آزمون نمونه دولتی 96 شرکت می کنند،بتوانند نمره قبولی را کسب کرد.
شرایط و ضوابط پذیرش درخواست انتقال دانش آموزان برای دانش آموزان پذیرفته شده در آزمون نمونه دولتی
۱- درج تقاضای انتقال در سایت اداره آموزش و پرورش
۲- وجود ظرفیت خالی در مدرسه مورد تقاضا
۳- کسب حداقل نمره تراز آخرین فرد قبولی در مدرسه مورد در خواست
میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مدارس نمونه دولتی
ثبت نام های مدارس،لیست مدارس برتر با سامانه صدای مشاور
به شماره 9099071611 با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد تماس بگیرید